Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Gua sha ajándékszett

Gua sha ajándékszett

Az arc formázására, ráncok kisimítására

Nincs értékelés
46 190 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Vélemények

Az ADRIENNE FELLER Gua Sha arcmasszírozó rózsakvarc az otthoni arcmasszázshoz készült, arckontúrok formázására, ránc kisimításra és a duzzanatok mérséklésére használható. Masszázskellék, mely visszaadja az arcbőr vágyott feszességét és ragyogását. Az ősi gua sha masszázs a rózsakvarc jótékony energiáival párosítva biztosítja a megfelelő liftinghatást, valamint a test és a lélek ellazulását. A Gua Sha arcmasszírozóval végzett masszázstechnika fokozza az acrbőr mikrokeringését, ellazítja a feszes izmokat, és segít felgyorsítani a regenerációs folyamatokat. A maximális hatékonyságért a masszázseszköz használatát Rose de Luxe arcolajjal és hyaluron permettel együtt ajánljuk.

A csomag tartalma:

Rose de Luxe hyaluron arcpermet (50 ml):

A Rose de Luxe Hyaluron arcpermet hatékonyan regenerálja a bőrt és segíti a vízmegtartó képességét megőrizni. A permetben lévő balzsamos szuhar, tömjén és százlevelű rózsa kivonatok emelik a bőr fényét és biztosítják annak feszességét. A bükkrügy kivonat természeténél fogva támogatja a bőr fokozott oxigén felvételét, míg a hamamelis kivonat nyugtatja és harmonizálja a bőrt és megőrzi annak egészségét.

VEGÁN termék

Rose de Luxe arcolaj (15 ml):

Igazi életelixír a bőr számára, mely segít eltüntetni a fáradtság jeleit az arcról. Sejtregeneráló hatását a rózsa és mirha illóolajának, a benne lévő extra vitaminoknak, valamint a karotta CO₂-extraktumnak köszönheti.  

VEGÁN termék

Gua sha arcmasszírozó rózsakvarc

Alaposan tisztítsa meg bőrét és vigyen fel ADRIENNE FELLER arcolajat, szérumot vagy hidratálókrémet. Masszírozza át az arcot az ADRIENNE FELLER Gua Sha arcmasszírozóval az álltól egészen a homlok felé haladva az arc egyik, majd másik oldalát is. Ezután haladjon végig a nyak és a dekoltázs területein is. Napi 5-10 perc masszázs ajánlott.

A Gua Sha terápia nem alkalmazható sérült bőrre, nagy anyajegyekre, zúzódásokra vagy kiterjedt pattanásos elváltozásokra.

Rose de Luxe hyaluron arcpermet (50 ml)
A fokozott hatékonyság elérése érdekében reggel és este permetezzük arcbőrünkre és dekoltázsunkra, majd használjuk a Rose de Luxe Hyaluron Szérumot, ezt követően pedig a Rose de Luxe Arcolajat a bőr táplálására és hidratálásra.

Rose de Luxe arcolaj (15 ml)
Naponta kétszer 2-3 cseppet oszlassuk el a már tonizált, még nedves arcbőrön és dekoltázson, és dinamikusan masszírozzuk be a bőrbe. Az arckrémet ezután használjuk. Gua sha arcmasszírozó rózsakvarc Alaposan tisztítsa meg bőrét és vigyen fel ADRIENNE FELLER arcolajat, szérumot vagy hidratálókrémet. Masszírozza át az arcot az ADRIENNE FELLER Gua Sha arcmasszírozóval az álltól egészen a homlok felé haladva az arc egyik, majd másik oldalát is. Ezután haladjon végig a nyak és a dekoltázs területein is. Napi 5-10 perc masszázs ajánlott.