Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Aromazen Ajándékcsomag

Aromazen Ajándékcsomag

Különleges, három Aromazen termékből álló ajándékcsomag

Nincs értékelés
54 990 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Vélemények

Különleges növényi olajok, illóolajok, virágkivonatok, természetes vitaminok és ásványok egyedülálló kompozíciója a tökéletes arc- és testápolásért. A növények illata és a bennük rejlő energia elementáris erővel formálja pozitív irányba az emberi gondolkodást, látásmódot, hogy alkalmazóját óhatatlanul a harmónia, és így a szépség irányába vezesse.

Az Aromazen arc- és testolajok a harmónia nagymesterei, melyeket a világ öt elemére építettük, így mindegyik olajkompozíció az adott elem sajátosságát, támogató erejét hordozza magában. Megalkotásuk során nem bőrtípusokban, hanem évszakokban, periódusokban, lelki és fizikai állapot szerint gondolkodtunk. Az öt arc- és testolaj, valamint az őket kiegészítő két arcpermet maximális támogatást nyújt a bőr számára, hogy az a lehető legszebb fényében pompázhasson. Különleges növényi olajok, illóolajok, virág- és növényi kivonatok, esszenciák, Pannonessence*, természetes vitaminok és ásványok adják az erejüket. Az Aromazen kozmetikumok a bőrtől a lélekig és a lélektől a bőrig hatnak.

Ráadásul ajándékként egy csodálatos ADRIENNE FELLER díszdobozba** rejtettük az Aromazen termékcsalád három kincsét!


Csomag tartalma:

Aromazen Ardonia arcolaj (15 ml) - Vízhiányos bőr számára fejlesztettük ki ezt az arcolajat. Válasszuk az Ardonia Arcolajat, ha az arcbőrünk száraz, vagy táplálásra vágyik, ha bőrünk vagy lelkünk védelemre vágyik, ha hiányzik a stabilitás az életünkből. Az AROMAZEN Ardonia Arcolaj a bőség, a betakarítás, a kora ősz energiáit hordozza, így az indián nyár és az ősz időszakában választhatjuk arcunk és lelkünk táplálásása. Naponta kétszer 3-5 cseppet oszlassunk el az Aromazen Flora Arcpermettel hidratált, nedves arcbőrön és dekoltázson, majd dinamikus mozdulattal masszírozzuk be a bőrbe az arcolajat. Ezután használjuk bármelyik hidratáló, vagy tápláló arckrémet.

Aromazen Ardonia testolaj (125 ml) - Bőrtápláló, bőrfeszesítő, sejtregeneráló hatású testolaj, mely a nyári, őszi bőség energiáit hordozza. A benne lévő tömjén-, mirha-, szantál illóolajok óvják és regenerálják a bőrt, a növényi vajak bőrvédő és bőrtápláló hatására megújuk a bőrünk. A testolajat fürdés után, a még enyhén nedves bőrbe masszírozzuk be dinamikus mozdulatokkal. A testolajban lévő növényi vajak szobahőmérsékleten szilárdak, így a testolaj hűvösben opálos, esetleg részben szilárd lehet. Ilyenkor óvatosan, vízfürdőben felmelegítve visszanyeri a testolaj eredeti állagát.

Flora Aromazen arcpermet (50 ml) - Érzékeny, dehidratált bőrre ajánljuk. Rendkívül gyengéd, tonizáló hatású arcpermet, mely frissíti, regenerálja az érzékeny, dehidratált bőrt és kiválóan előkészíti az arcbőrt az Aromazen arcolajok használatára. A napi bőrápolás első lépcsőfoka reggel és este. 10 cm távolságból a már megtisztított az arcbőrre permetezve használjuk az Aromazen arcolajok, vagy bármely arckrém előtt, illetve a Hungarian Spring Elixír bemasszírozását megelőzően. Kiváló arcfrissítő napközben is.* Pannonessence: Pannónia erdeiben kézzel gyűjtött, különleges vadvirágok kivonatainak és esszenciáinak titkos elixírje, melynek antioxidáns, sejtregeneráló, bőrszépítő és lélekvidító hatása van.

** Lakossági vásárlás esetén a díszdoboz ajándékként a csomag része, szakmai vásárlás esetén szakmai áron kerül felszámításra.A hidegen sajtolt, természetes növényi olajok illata és színe enyhén változhat. A növényi olaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát. Vannak növényi olajok, melyek szobahőmérsékleten szilárdak, vagy üledékesek lesznek, ilyenkor óvatos melegítéssel újra folyékonnyá és egyneművé válik az olaj.