Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Oktatóink

ADRIENNE FELLER SZÉPSÉGTERAPEUTA AKADÉMIA

„Fiatal korban a szépség adott. Az évek előrehaladtával azonban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a szépséget belső harmónia nélkül nehéz megőrizni. Több évtizedes szakmai tapasztalatom világított rá arra, hogy a szép­ségápolásnak egyszerre kell szólnia a bőrhöz és a lélekhez. Az érintés különleges minősége, speciális pontok stimulálása, a szinergikus növényi- és illóolaj-kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása a bőr szint­jén fiatalító hatású, ugyanakkor hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat, feszültségeket. Amint a lélek felszabadul, a bőr sugárzóvá, a vonások széppé válnak.”

Feller Adrienne
ÉLETRE SZÓLÓ SZERELEM
Feller Adrienne

A szépségápolás egyet jelent számomra a természet felé való fordulással, az összeolvadással, a harmóniával, önmagam elfogadásával, a lelki békével, a bizakodással, az örömmel. Mindezt másoknak átadni, megtanítani egy másfajta szemléletmódot, mint ami régóta kódolódott az emberekben, rámutatni az összefüggésekre, az ok-okozati törvényekre – ez lelkesít igazán. Már 18 éves koromban éreztem, hogy tanítani fogok. Hogy mit? – azt még titok fedte akkor.

Később nyilvánvalóvá vált, semmi másra nem vágyom jobban, minthogy részese legyek az élet szebbé tételében. Megtisztelőnek és meghatónak érzem, hogy évről-évre egyre több tanítványom jön el, hogy osztozzon velem ebben az érzésben.

Tobai Ágota
A TERMÉSZET EREJE
Tobai Ágota

Az ADRIENNE FELLER Szépségterapeuta Akadémia oktatásvezetőjeként és gyakorló szépségterapeutaként nap mint nap elbűvöl, és mindig megújuló lelkesedéssel tölt el az Adrienne által megálmodott és életre hívott termékek és kozmetikai kezelések belső harmónia felé vezető, szépségteremtő ereje.

 

 

Rappaport Mariann
TEST ÉS LÉLEK ÁPOLÁSA
Rappaport Mariann

Nagyon nagy megtiszteltetés és egyben kihívás az ADRIENNE FELLER Szépségterapeuta Akadémián tanítani. Segítségemre van ebben a munkában, hogy én magam is Professzionális szépségterapeutaként dolgozom, ADRIENNE FELLER termékekkel és metódussal a saját kozmetikámban hosszú évek óta. Az ADRIENNE FELLER Szépségterapeuta Akadémián, és ezekben a termékekben és kezelésekben találtam meg azt a partneri viszonyt, amivel jól tudok együtt dolgozni.