Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Rólunk

Feller Adrienne

„A szépségipar nagyasszonyai között eddig is voltak magyar származású hölgyek; Helene Rubinstein, Estee Lauder, Judit Muller, és most itt van Adrienne, és az ő Adrienne Feller márkája.”

Nesze!szer blog

Feller Adrienne

Küldetésem megelőzte születésemet, hiszen a történetem egészen az 1800-as évekig nyúlik vissza, amikor a gyógyító üknagyapám egy vakcina feltalálásáért, királyi és császári elismerésként az Orvos előnevet kapta. Lánya, a dédnagyanyám híres füvesasszony volt, aki a füvekkel a gyógyítás mellett a szépséget is szolgálta. Nagyapám – őrizve a családi hagyományokat – már egészen fiatalon növényi olajok préselésével foglalkozott, melyek különlegességéről mindmáig legendák zengenek. A családi hivatásunk minden hagyatékát kincsként őrzöm, és ugyan a dédnagyanyám füveskönyve nagyrészt megsemmisült, hátramaradt néhány titkos, szépítő recept, melyeket örökségként kaptam. A Pannonessence formulát, az Adrienne Feller termékek kihagyhatatlan összetevőjét, ezekre támaszkodva alkottam meg.

Még nem sejtettem, mit választok majd hivatásomnak, de már gyermekként éreztem – amikor játékképp, különböző füvekből keverékeket készítettem, majd teaként megfőztem – , hogy dolgom van az alkímiával. Mindig is érdekelt az ember, a lélek és már korán foglalkoztatott a szépség mibenléte. A 20-as éveimben Svédországban éltem és tanultam, később pedig olthatatlan tudásvágyam Franciaországba, Belgiumba és Angliába vezetett, ahol egyre mélyebbre merülhettem a gyógynövények, az aromaterápia és a szépségterápia tudományában. A külföldön töltött évek olyan szemlélettel és tudással ajándékoztak meg, melyek a mai szakmai nézeteim stabil alapjául szolgálnak.

* Pannonessence: Pannónia erdeiben kézzel gyűjtött, különleges vadvirágkivonatok és -esszenciák titkos elixírje, melynek antioxidáns, sejtregeneráló, bőrszépítő és lélekvidító hatása van.

1999-ben életre hívtuk férjemmel a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetet, majd később az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémiát. 2004-ben születtek meg az első Adrienne Feller szépségápolási termékek, melyek fejlesztését azóta is személyesen én vezetem. Rendkívül inspiráló számomra, hogy olyan termékeket alkothatok, melyek színtiszta, növényi alapanyagokból készülnek, felhasználva a hazai különleges adottságokat, a világhírű magyar termálvizet és a legjobb minőségű illóolajokat, melyek beszerzésére különös gondot fordítunk.

A szépség fontos része az életnek. A szépség megmozdítja a lelket, örömöt ad, tovább lendít és alkotásra hív. Éppen ezért a szépségre úgy gondolok, mint egy inspiráló energia, ami kortalan és odafigyeléssel hosszan megőrizhető. Érzem a lélek és a külső megjelenés összefüggéseit és szüntelen foglalkoztat, hogyan lehet kívülről befelé és belülről kifelé hatni oly módon, hogy az eredmény a lenyűgöző, mindent átható szépség legyen.

Signature

Tisztelettel és szeretettel

Feller Adrienne

alapító, termékkreátor – az Illóolaj Mester - mentálhigiénés segítő szakember