Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Eseményeink, képzéseink

ADRIENNE FELLER SZÉPSÉGTERAPEUTA AKADÉMIA

Az ADRIENNE FELLER Szépségterapeuta Akadémia képzései speciális, egyedülálló tudást nyújtanak az erre jelentkezők számára, hiszen a szépségápolást holisztikus szemmel nézzük és tudjuk, hogy a tartós eredményhez nem elég a bőrt kezelnünk, hanem a lelket is finoman meg kell szólítanunk.

Szépségterapeutáink a képzés során elsajátítják az illóolajok fizikai és lélekre gyakorolt hatását, illetve egy speciális érintés-technikát, melynek segítségével képessé válnak arra, hogy a lélekben megbújó fájdalmakat – melyek a bőr szintjén elváltozásokat idézhetnek elő – felszínre hozzák, és az egyénre szabott otthoni bőrápolási tanácsadással a feldolgozási és elengedési folyamatot támogassák.

ADRIENNE FELLER Beauty day
ADRIENNE FELLER Beauty day
ADRIENNE FELLER Beauty day

A szépség az épség. Az épség az egység.

Ezen a napon minden Rólad szól! A testedről, a lelkedről és arról, hogy mivel tudod magad erősíteni és a harmóniádat megteremteni. 

Szakmai események és Szépségterapeuta Alapképzés
Szakmai események és Szépségterapeuta Alapképzés
Szakmai események és Szépségterapeuta Alapképzés

Képzési rendszerünk három lépcsőből áll. A Szépségterapeuta Alapképzésen az ADRIENNE FELLER metódus alapjait sajátíthatják el a kozmetikusok, és kozmetikus tanulók. Itt három arckezelést, a kezelések keretrendszerét, valamint azt a hozzáállást adjuk át, amivel mi is fordulunk a Vendégek és önmagunk felé.

Képzéseink mellett rendszeresen tartunk egyéb extra tanfolyamokat és workshopokat, melyek során a legújabb termékekkel, kezelésekkel találkozhatnak az érdeklődők.

Szeretettel várjuk a kozmetikusok, kozmetikus tanulók és SPA- és kozmetikai szalonok manager-ei részére megrendezett nyitott eseményeinkre.

Professzionális szépségterapeuta képzések
Professzionális szépségterapeuta
Professzionális szépségterapeuta képzések

Az Adrienne Feller Professzionális szépségterapeuta képzéseken az ismeretek átadásán túl azzal a hozzáállással vagyunk jelen, hogy kezeléseink nem állnak meg az arcnál. Az egész testet, az egész embert nézzük, kezeljük, érintjük akkor is, ha arckezelést végzünk. Célunk, hogy szakembereink egyedi keverékek elkészítésével személyre szabott szépségápolási élményt nyújthassanak vendégeik számára.

A második lépcső az ADRIENNE FELLER Professzionális Szépségterapeuta képzés. Ezen a szinten Rituálék, kiegészítő kezelési elemek, testkezelés is helyet kap, és egy olyan arcdiagnosztikai oktatáson vehetnek részt hallgatóink, amely túlmutat a hagyományos kozmetikai kereten. Ezeken a képzési napokon az ismeretek átadásán túl azzal a hozzáállással vagyunk jelen, hogy kezeléseink nem állnak meg az arcnál. Az egész testet, az egész embert nézzük, kezeljük, érintjük akkor is, ha arckezelést végzünk.

További események és képzések kozmetikusoknak
További események és képzések kozmetikusoknak
További események és képzések kozmetikusoknak

A Professzionális Szépségterapeuta képzésen túl az egyéb képzéseinken, eseményeinken nem csak az arc vagy a test szépsége áll a fókuszban, hanem annak az egységnek az elérése és segítése, ami az arc, a test és a lélek szépségét és harmóniáját hozza magával.

Harmadik lépcsőként további, időről időre bővülő körű képzéseken szerezhetnek hallgatóink olyan kiegészítő ismereteket, melyekkel teljeskörűen tudnak kényeztetni testet és lelket. Ezekben a kezelésekben nem csak az arc vagy a test szépsége áll a fókuszban, hanem annak az egységnek az elérése és segítése, ami az arc, a test és a lélek szépségét és harmóniáját hozza magával.