Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Filozófia


A Szépség

„Fantasztikus érzés hallgatni, ahogy Feller Adrienne a szépségről beszél. Az átfogó szépségápolás, a bőr jelzései, a kapcsolat saját magunkkal, a belső szépség fényének erősítése olyan esszenciális alapelvek, amikben mindketten hiszünk.”

SMINKKEL


A Márka

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Ennek szellemében jöttek létre az Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeink egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

“Minden termékünkkel a természethez szeretnénk közelebb kerülni, és csak a természet tiszta forrásait igénybe venni” – Feller Adrienne

 

A Márka
Az Arienne Feller termékek egyedisége

Bio alapanyagok
Minerális bőrfeszesítés a magyar termálvízzel
Prémium minőségű aktív illóolajok
Vitaminokban és nyomelemekben gazdag hidegen préselt növényi olajok
Pannonessence – 7 magyar gyógynövény különleges ereje minden termékben
Parabénmentes, szintetikus összetevő mentes
Magas hatásfokú prémium minőségű szépségápolás


A minőségi természetes alapanyagok és az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonítunk az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget.

Alapelvünk a szakmai felkészültség és a természettel való harmónia megteremtése. Kifogástalan minőség, a természet és az illóolajok erejébe vetett hit, 20 éves szakmai tapasztalat, emberközpontúság – ezek az értékek állnak termékeink megalkotása mögött.

Hisszük, hogy élethelyzettől, kortól és nemtől függetlenül csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használhatjuk bőrünk ápolására, szépítésére. Ebben nem lehet kompromisszum.

IGENT MONDUNK:
természetes alapanyagok használatára,
a kiváló szakemberek képzésére,
a kiváló minőségű termékekre,
a természettel való harmonikus együttlétre,
a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére,
az emberségre.

NEMET MONDUNK:
a kizsákmányolásra,
az állatkísérletekre,
a kemikáliák használatára,
a tisztességtelen üzletre,
a génmódosított, szintetikus alapanyagokra.