Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Rose de Luxe Hyaluron arcpermet

Rose de Luxe Hyaluron arcpermet

feszesítő - anti-aging - hidratáló

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
14 190 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Összetevők
Vélemények

A Rose de Luxe Hyaluron Arcpermet hatékonyan regenerálja a bőrt és segíti a vízmegtartó képességét megőrizni. A permetben lévő balzsamos szuhar, tömjén és százlevelű rózsa kivonatok emelik a bőr fényét és biztosítják annak feszességét. A bükkrügy kivonat természeténél fogva támogatja a bőr fokozott oxigén felvételét, míg a hamamelis kivonat nyugtatja és harmonizálja a bőrt és megőrzi annak egészségét.

A fokozott hatékonyság elérése érdekében reggel és este permetezzük az arc és a dekoltázs a permetet, majd használjuk a Rose de Luxe Hyaluron Szérumot, ezt követően pedig a Rose de Luxe Arcolajat a bőr táplálására és hidratálásra.

Rosa Damascena Flower Water*, Cistus Ladaniferus Leaf/Stem Water*, Boswellia Carterii Resin Extract*, Rosa Centifolia Flower Water*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water**, Citrus Limon Fruit Water**, Sodium Hyaluronate****, Aqua****, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf/Twig Extract*, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Glycerin*, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Alcohol*, Citronellol***, Geraniol***, Linalool***, Eugenol*** (*Növényi eredetű, **Ellenőrzött biogazdálkodásból, ***Természetes illóolajok összetevője, ****Természetes/Natural)