Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Nyelvtisztító szaténtasakban

Nyelvtisztító szaténtasakban

Balin készült, kézműves termék, nyelvtisztításra és arcmasszázshoz

Nincs értékelés
10 290 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Vélemények

A szépséged ápolása valójában, ahogy maga a szó is adja, az épséged, azaz egészséged ápolása. Ma már tudjuk, hogy a bőr az idegrendszerrel, sőt az emésztésünkkel szoros kapcsolatban van, ezért a bőrünkön meglátszik mindaz, ami bennünk történik. Sőt a hatás nem a szervektől a bőr felé halad kizárólag, hanem a bőrtől a szervekig, így a bőr stimulációja, információ felvétele a szerveinkre is hatást gyakorol és nem csak az idegrendszerünkre." (Feller Adrienne)

Az ADRIENNE FELLER réz nyelvtisztító az éjszaka folyamán a nyelven felhalmozódott lerakódások, baktériumok és méreganyagok eltávolítására szolgál. A réz természetes módon antibakteriális és antimikrobiális. A tompa él segít gyengéden eltávolítani a nyelvén lévő lerakódásokat. A méreganyagok eltávolítása a szájból segítheti javítani a bélrendszer egészségét és a szervezet immunitását. A nyelvtisztítás könnyen beilleszthető a szájápolási rutinba.

A nyelvtisztító türkiz gömbös végei által arcmasszázshoz is használható.

Először moss fogat.

Ezt követően: Nyújtsd ki a nyelved. Helyezzd a nyelvtisztítót a nyelv leghátsó részéhez. Húzzd végig a tisztítót 2-3 alkalommal egészen a nyelved elejéig. Használj enyhe nyomást (ha fáj vagy vágja a nyelved, akkor túl erős). A húzások között öblítsd le a tisztítót meleg víz alatt. Utána öblítsd ki a szájd vízzel, esetleg szájöblögető olajjal. Majd mikor végeztél, öblítsd el a nyelvtisztítót.

Öblítés után a nyelvtisztító türkiz ásvány gömbös végei által arcmasszázshoz is használható.