Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Top termékek AF
Fehér esszencia

Fehér esszencia

A felszabadító, energetizáló

Kiszerelés: 10 ml
5(1) értékelések megtekintése
8 390 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Fehér esszenciában lévő mirtusz (cineol), a madagaszkári kámforfa, a niaouli illóolajai vírusölő, fertőtlenítő hatásuknál fogva kiválóan alkalmazhatóak vírusos eredetű megbetegedések kezelésében, mint amilyen az influenza, továbbá kiváló levertség, energiahiány, szorongás, fáradtság esetén is.

A Fehér esszenciában lévő illóolajok aktiválják a szervezet öngyógyító folyamatait, erősítik az immunrendszert, könnyítik a légzést, oldják a nyákot, és érzelmileg is erősítően hatnak.

A Fehér esszenciában lévő illóolajok párologtatva fertőtlenítik a légteret.

A Fehér esszencia kiválóan alkalmazható utazásnál (pl: repülő, vonat), ahol sok ember van együtt, mert erősítő és légfertőtlenítő hatása egyedülálló módon nyújt védelmet a használójának. Az őszi/téli időszakban elengedhetetlen, hogy minden otthonban jelen legyen.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


A sárga szalag az endometriózis betegség jelképe, a megjelölt termékek segítenek és melletted állnak a legnehezebb pillanatokban is.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatva: Szellőztetés után a levegő fertőtlenítésére, de akár egy vita után a tér újra hangolására is használhatod. 8-10 csepp Fehér esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Inhalálás: 2 csepp Fehér esszencia Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd egy törölköző segítségével készíts sátrat és mélyen lélegezd be az illóolajos párát. (Gyermek ne legyen a közelben!) A keverék tisztítja a légutakat, oldja a nyákot, könnyed légzést biztosít. Naponta 3 alkalommal ismételhető.

Energetizálás: 10 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca). Energiahiány, gyengeség, légúti megbetegedés esetén a Fehér esszenciát dörzsöld be a gerinc mentén, majd kend át az érintett bőrterületet pár csepp sárgabarackmag-olajjal.

Mellkas és hát bedörzsölése: 4-4 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca).
Légúti, hurutos megbetegedések esetén 4-4 csepp Fehér esszenciával és ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal dörzsöld át a mellkasod és a hátad felső részét, majd tartsd melegen a testedet. Naponta 4x ismételheted, egy héten keresztül.

Testmasszázs/testbedörzsölés betegség esetén, vagy megelőzés céljából: 10 csepp Fehér esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca). Dörzsöld át a keverékkel a teljes testedet, vagy a fenti keverékkel masszíroztasd meg magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Herpesz kezelése: Naponta 5x1 cseppet kenj töményen a herpesz területére. A körülötte lévő bőrfelületet kend be az ADRIENNE FELLER UNIQ balzsammal, hogy védd a bőröd a tömény illóolaj bőrszárító hatásától. A herpesz megjelenésekor azonnal kezd meg a kezelést.

Szaglóüveg: Ha szabadságra, tiszta gondolatokra vágysz, szagolj bele az üvegcsébe mélyen, szívd magadba az illatot egymás után 7-szer lassan és ritmikusan, akár naponta többször.

ELLENJAVALLATOK
Görcsös köhögés, krupp esetén és az asztma heveny fázisában nem javasolt a használata, ebben az esetben használd inkább a Kék esszenciát.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

Eucalyptus radiata illóolaj, Melaleuca quinquenervia ct1 illóolaj, Cinnamomum camphora ct cineol illóolaj, Cinnamosma fragrans illóolaj, Myrtus communis ct2 illóolaj

2024.02.07
Csilla

Kiválóan bizonyított influenzás tünetekre.