Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Top termékek AF
Fény esszencia

Fény esszencia

Az örömöt adó és szeretetre hangoló

Kiszerelés: 10 ml
Nincs értékelés
7 890 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Fény esszenciában lévő mandarin, bergamott, rózsa, mirha, tömjén, narancs, narancsvirág illóolajok kémiai összetételüknél fogva oldják a stresszt és a feszültséget.

A népi gyógyászat hosszú ideje alkalmazza ezeket a gyógynövényeket a lélek harmonizálására. Megfigyelések alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető a szorongás, a félelem és a depresszió. A Fény esszencia használatával az örömre nyitjuk meg lelkünket, a benne lévő szinergia emlékeztet arra, hogy boldogságra születtél és jó vagy.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


A sárga szalag az endometriózis betegség jelképe, a megjelölt termékek segítenek és melletted állnak a legnehezebb pillanatokban is.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatva:

8-10 csepp Fény esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Testmasszázs/testbedörzsölés:

10 csepp Fény esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca) Dörzsöld át a keverékkel a testedet, vagy masszíroztasd meg magad vele. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Fürdővízbe:

15 csepp Fény esszencia két evőkanál tengeri só Ha nyugalomra vágysz és jókedvre, végy egy meleg fürdőt. Mikor már tele a kád vízzel, egy nagy evőkanál tengeri sóra cseppentsd rá a keveréket és tedd a vízbe, majd élvezd az illóolajok jótékony hatását, amivel közelebb tudsz kerülni magadhoz.

Sokk, depresszió, pánik:

1 csepp Fény esszenciát cseppents a tenyeredbe és onnan mélyen, hosszan lélegezd be az illatot, naponta többször.

Szaglóüveg:

Ha könnyedségre, jókedvre, az élet napos oldalára van szükséged, szagolj bele az üvegcsébe mélyen, szívd magadba az illatot egymás után 7-szer lassan és ritmikusan, akár naponta többször. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Elengedem a félelmet, magamba fogadom a fényt.", "Szeretem magam, béke van bennem.", "Bízom magamban, magamba fogadom az örömöt". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását, hogy a rituálé szokássá váljon, hogy az illattal összekapcsolódjon a belső üzenet.

ELLENJAVALLATOK
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
A Fény esszencia fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel való érintkezés után, az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

Citrus limonum, Citrus bergamia, Citrus sinensis, Aniba rosaeodora, Pelargonium asperum, Citrus paradisii, Citrus aurantium fl., Citrus aurantium fe., Rosa damascena, Santalum album, Laurus nobilis, Mentha citrata, Cananga odorata, Piper nigrum, Elettaria cardamomum, Myristica fragrans, Commiphora molmol, Cedrus deodara, Salvia officinalis, Tsuga canadensis, Pogostemon cablin, Pinus sylvestris, Cympopogon martini, Lavandula super, Menta longifolia, Myrtus communis CT2