Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Harmónia esszencia csomag

Harmónia esszencia csomag

Örömöt és békét adó esszencia csomag

Nincs értékelés
14 690 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények

Két illatos esszencia a nyugalomért, felszabadultságért és a testi-lelki békéért.

Csomag tartalma:

Fény esszencia (10 ml) Örömöt adó, és a szeretetre hangoló illóolajkeverék. A Fény esszenciában lévő mandarin, bergamott, rózsa, mirha, tömjén, narancs, narancsvirág illóolajok kémiai összetételüknél fogva oldják a stresszt és a feszültséget. A népi gyógyászat hosszú ideje alkalmazza ezeket a gyógynövényeket a lélek harmonizálására. Megfigyelések alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető a szorongás, a félelem és a depresszió. A Fény esszencia használatával az örömre nyitjuk meg lelkünket, a benne lévő szinergia emlékeztet arra, hogy boldogságra születtél és jó vagy.

Fehér esszencia (10 ml) A felszabadító, energetizáló illóolajkeverék. A Fehér esszenciában lévő mirtusz (cineol), a madagaszkári kámforfa, a niaouli illóolajai vírusölő, fertőtlenítő hatásuknál fogva kiválóan alkalmazhatóak vírusos eredetű megbetegedések kezelésében, mint amilyen az influenza, továbbá kiváló levertség, energiahiány, szorongás, fáradtság esetén is. A Fehér esszenciában lévő illóolajok aktiválják a szervezet öngyógyító folyamatait, erősítik az immunrendszert, könnyítik a légzést, oldják a nyákot, és érzelmileg is erősítően hatnak. A Fehér esszenciában lévő illóolajok párologtatva fertőtlenítik a légteret. A Fehér esszencia kiválóan alkalmazható utazásnál (pl: repülő, vonat), ahol sok ember van együtt, mert erősítő és légfertőtlenítő hatása egyedülálló módon nyújt védelmet a használójának. Az őszi/téli időszakban elengedhetetlen, hogy minden otthonban jelen legyen.100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Fény esszencia (10 ml) Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva. Párologtatás: 8-10 csepp Fény esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba. Testmasszázs/testbedörzsölés: 10 csepp Fény esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca) Sokk, depresszió, pánik: 1 csepp Fény esszenciát cseppents a tenyeredbe és onnan mélyen, hosszan lélegezd be az illatot, naponta többször. Fürdővízbe: 15 csepp Fény esszencia két evőkanál tengeri só Ha nyugalomra vágysz és jókedvre, végy egy meleg fürdőt. Mikor már tele a kád vízzel, egy nagy evőkanál tengeri sóra cseppentsd rá a keveréket és tedd a vízbe, majd élvezd az illóolajok jótékony hatását, amivel közelebb tudsz kerülni magadhoz. Szaglóüveg: Ha könnyedségre, jókedvre, az élet napos oldalára van szükséged, szagolj bele az üvegcsébe mélyen, szívd magadba az illatot egymás után 7-szer lassan és ritmikusan, akár naponta többször. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Elengedem a félelmet, magamba fogadom a fényt.", "Szeretem magam, béke van bennem.", "Bízom magamban, magamba fogadom az örömöt". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását, hogy a rituálé szokássá váljon, hogy az illattal összekapcsolódjon a belső üzenet. Fehér esszencia (10 ml) Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva. Párologtatva: Szellőztetés után a levegő fertőtlenítésére, de akár egy vita után a tér újra hangolására is használhatod. 8-10 csepp Fehér esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba. Inhalálás: 2 csepp Fehér esszencia Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd egy törölköző segítségével készíts sátrat és mélyen lélegezd be az illóolajos párát. (Gyermek ne legyen a közelben!) A keverék tisztítja a légutakat, oldja a nyákot, könnyed légzést biztosít. Naponta 3 alkalommal ismételhető. Energetizálás: 10 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca) Energiahiány, gyengeség, légúti megbetegedés esetén a Fehér esszenciát dörzsöld be a gerinc mentén, majd kend át az érintett bőrterületet pár csepp sárgabarackmag-olajjal. Mellkas és hát bedörzsölése: 4-4 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca) Légúti, hurutos megbetegedések esetén 4-4 csepp Fehér esszenciával és ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal dörzsöld át a mellkasod és a hátad felső részét, majd tartsd melegen a testedet. Naponta 4x ismételheted, egy héten keresztül.

ELLENJAVALLAT: Nincs, újszülött kortól használható. FIGYELMEZTETÉS: A Fény esszencia fényérzékenyítő komponenst tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

Testmasszázs/testbedörzsölés betegség esetén, vagy megelőzés céljából
10 csepp Fehér esszencia
10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Dörzsöld át a keverékkel a teljes testedet, vagy a fenti keverékkel masszíroztasd meg magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Recepthez szükséges termékek
Herpesz kezelése
Naponta 5x1 csepp Fehér esszenciát kenj töményen a herpesz területére. A körülötte lévő bőrfelületet kend be az ADRIENNE FELLER UNIQ balzsammal, hogy védd a bőröd a tömény illóolaj bőrszárító hatásától. A herpesz megjelenésekor azonnal kezd meg a kezelést.

Recepthez szükséges termékek