Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Immun esszencia csomag

Immun esszencia csomag

Immunrendszert támogató csomag

Nincs értékelés
22 490 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények

A csomagban megtalálhatóak a legjobb immunrendszer-erősítő és vírusölő Útitárs esszenciák (Fehér esszencia, Kék esszencia, Zöld esszencia), melyek segítségével hatékonyan és azonnal védekezhetünk az influenza és más vírusok ellen.

Támogasd a szervezeted 100% tisztaságú természetes illóolajokkal!

Csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Szatén ajándéktasak

Fehér esszencia (10 ml)

A felszabadító, energetizáló illóolajkeverék. A Fehér esszenciában lévő mirtusz (cineol), a madagaszkári kámforfa, a niaouli illóolajai vírusölő, fertőtlenítő hatásuknál fogva kiválóan alkalmazhatóak vírusos eredetű megbetegedések kezelésében, mint amilyen az influenza, továbbá kiváló levertség, energiahiány, szorongás, fáradtság esetén is. A Fehér esszenciában lévő illóolajok aktiválják a szervezet öngyógyító folyamatait, erősítik az immunrendszert, könnyítik a légzést, oldják a nyákot, és érzelmileg is erősítően hatnak. A Fehér esszenciában lévő illóolajok párologtatva fertőtlenítik a légteret. A Fehér esszencia kiválóan alkalmazható utazásnál (pl: repülő, vonat), ahol sok ember van együtt, mert erősítő és légfertőtlenítő hatása egyedülálló módon nyújt védelmet a használójának. Az őszi/téli időszakban elengedhetetlen, hogy minden otthonban jelen legyen.

Kék esszencia (10 ml)

Nyugalmat adó, megtisztító energia illóolajkeverék. A Kék esszenciában lévő orvosi levendula, teafa, geránium illóolajok a kémiai összetételük alapján kiválóan alkalmazhatóak sebek, horzsolások tisztítására. A Kék esszencia aktivizálja a szervezet sebgyógyulást-elősegítő folyamatait. Légtérben párologtatva nyugalmat adó, megtisztító hatású. Minden olyan esetben ajánlott, amikor a szervezetben lévő felfokozottságot szeretnénk csillapítani, mint lázas állapot, torokfájás, izomfájdalom, túlzott izgalom.

Zöld esszencia (20 ml)

A nagy regeneráló keverék. A Zöld esszenciában lévő olasz szalmagyopár, cickafark, teafa, varádics és vietnámi eukaliptusz illóolajok kémiai összetételüknél fogva kiválóan csillapítják a felfokozott állapotot, mint az ízületi gyulladás, homlok-, arcüreg-, és fülgyulladás, továbbá hatékonyan gyógyítják a sebeket, vérömlenyt és horzsolásokat.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


1 éves kor alatt nem használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Fehér esszencia (10 ml)

Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva. Párologtatva: Szellőztetés után a levegő fertőtlenítésére, de akár egy vita után a tér újra hangolására is használhatod. 8-10 csepp Fehér esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Inhalálás: 2 csepp Fehér esszencia

Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd egy törölköző segítségével készíts sátrat és mélyen lélegezd be az illóolajos párát. (Gyermek ne legyen a közelben!) A keverék tisztítja a légutakat, oldja a nyákot, könnyed légzést biztosít. Naponta 3 alkalommal ismételhető.

Energetizálás: 10 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Energiahiány, gyengeség, légúti megbetegedés esetén a Fehér esszenciát dörzsöld be a gerinc mentén, majd kend át az érintett bőrterületet pár csepp sárgabarackmag-olajjal.

Mellkas és hát bedörzsölése: 4-4 csepp Fehér esszencia pár csepp sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Légúti, hurutos megbetegedések esetén 4-4 csepp Fehér esszenciával és ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal dörzsöld át a mellkasod és a hátad felső részét, majd tartsd melegen a testedet. Naponta 4x ismételheted, egy héten keresztül.

Testmasszázs/testbedörzsölés betegség esetén, vagy megelőzés céljából: 10 csepp Fehér esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Dörzsöld át a keverékkel a teljes testedet, vagy a fenti keverékkel masszíroztasd meg magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Herpesz kezelése: Kék esszencia (10 ml)

Naponta 5x1 cseppet kenj töményen a herpesz területére. A körülötte lévő bőrfelületet kend be az ADRIENNE FELLER UNIQ balzsammal, hogy védd a bőröd a tömény illóolaj bőrszárító hatásától. A herpesz megjelenésekor azonnal kezd meg a kezelést. Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatva: A tér újra hangolására, fertőtlenítésre alkalmazható. 8-10 csepp Kék esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba. Fejfájás csillapítására: 1-1 csepp Kék esszencia Dörzsölj be 1-1 csepp Kék esszenciát a halántékod területére, lélegezz mélyeket és szívd magadba a Kék esszencia megnyugtató, csillapító illatát.

Horzsolás, kisebb sebek kezelése: 2-4 csepp Kék esszenciát cseppents a horzsolás területére, naponta 3x, 2 napon át. A Kék esszenciában lévő illóolajok fertőtlenítik a sebet, enyhítik a fájdalmas, égő, viszkető érzést, regenerálják a bőrt. Zöld esszencia (20 ml) Alkalmazható bőrre kenve. A Zöld esszenciában növényi olaj is van, ezért nem alkalmazható párologtatásra.

Homlok-, és arcüreggyulladás kezelése: Gyerekeknél 1-1 cseppel, felnőtteknél 2-2 csepp Zöld esszenciával finoman kend be az érintett területet naponta 4x, egy héten át.

Fülgyulladás kezelése: Gyerekeknél 2-2 cseppel, felnőtteknél 4-4 csepp Zöld esszenciával finoman kend be a fül körüli területet naponta 5x, 5 napon át. A fülbe ne kend bele az olajat.

Ízületi gyulladás: 6-8 csepp Zöld esszenciával finoman kend be az érintett területet naponta 4x a tünetek enyhüléséig.

Vérömleny: Az érintett terület nagyságától függően 2-6 csepp Zöld esszenciával kend be a bőrödet naponta 4x, a vérömleny felszívódásáig. Ha horzsolás, seb is van a vérömleny mellett, alkalmanként 1 csepp Kék esszenciát is tegyél a Zöld esszencia mellé.

ELLENJAVALLAT:

A Zöld esszenciát 1 éves kor felett használd.

FIGYELMEZTETÉS:

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS GYERMEKEKNEK, VÁRANDÓSOKNAK, SZOPTATÓS ANYÁKNAK:


Kérjük, hogy a csomag egyes összetevőinél győződj meg arról, hogy azt hogyan használhatod gyermekednél, vagy saját magadnál.

Testmasszázs/testbedörzsölés
10-12 csepp Kék esszencia
10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)
Dörzsöld át a keverékkel a testedet, vagy masszíroztasd meg vele magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Recepthez szükséges termékek
Napégés kezelése
Az érintett bőrterület nagyságától függően 4-6 csepp Kék esszenciát keverj össze sárgabarackmag-olajjal és óvatosan kend be a napégéssel érintett bőrfelszínt. Panarom orvosi levendula aromavízzel alá is nedvesítheted a bőrödet ilyenkor. Ismételd az első nap két óránként, majd naponta 4x a tejes gyógyulásig.

Recepthez szükséges termékek
Torokfájás:
3 csepp Kék esszenciát keverj össze ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal és kend a torok területére kívülről, igyál legalább 2,5 liter meleg herba teát, és tartsd melegen a nyakadat. Ismételd napi 4x a teljes gyógyulásig.

Recepthez szükséges termékek