Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Kék esszencia

Kék esszencia

A nyugalmat adó, megtisztító energia

Kiszerelés: 10 ml
Nincs értékelés
7 890 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Kék esszenciában lévő orvosi levendula, teafa, geránium illóolajok a kémiai összetételük alapján kiválóan alkalmazhatóak sebek, horzsolások tisztítására.

A Kék esszencia aktivizálja a szervezet sebgyógyulást-elősegítő folyamatait. Légtérben párologtatva nyugalmat adó, megtisztító hatású. Minden olyan esetben ajánlott, amikor a szervezetben lévő felfokozottságot szeretnénk csillapítani, mint lázas állapot, torokfájás, izomfájdalom, túlzott izgalom.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatva:

A tér újrahangolására, fertőtlenítésre alkalmazható.

8-10 csepp Kék esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Fejfájás csillapítására:

1-1 csepp Kék esszenciát dörzsölj be a halántékod területére, lélegezz mélyeket és szívd magadba a Kék esszencia megnyugtató, csillapító illatát.

Testmasszázs/testbedörzsölés:

10-12 csepp Kék esszencia

10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Dörzsöld át a keverékkel a testedet, vagy masszíroztasd meg vele magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Horzsolás, kisebb sebek kezelése:

2-4 csepp Kék esszenciát cseppents a horzsolás területére, naponta 3x, 2 napon át. A Kék esszenciában lévő illóolajok fertőtlenítik a sebet, enyhítik a fájdalmas, égő, viszkető érzést, regenerálják a bőrt.

Napégés kezelése:

Az érintett bőrterület nagyságától függően 4-6 csepp Kék esszenciát keverj össze sárgabarackmag-olajjal és óvatosan kend be a napégéssel érintett bőrfelszínt. Panarom orvosi levendula aromavízzel alá is nedvesítheted a bőrödet ilyenkor. Ismételd az első nap két óránként, majd naponta 4x a tejes gyógyulásig.

Torokfájás:

3 csepp Kék esszenciát keverj össze ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal és kend a torok területére kívülről, igyál legalább 2,5 liter meleg herba teát, és tartsd melegen a nyakadat. Ismételd napi 4x a teljes gyógyulásig.

Szaglóüveg:

Ha tiszta gondolatokra, higgadtságra vágysz, szagolj bele az üvegcsébe mélyen, szívd magadba az illatot egymás után 7-szer lassan és ritmikusan, akár naponta többször.

ELLENJAVALLATOK
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket. Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát! A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Lavandula spica, Lavandula angustifolia, Aniba rosaeodora, Pelargonium asperum, Matricaria chamomilla