Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
15%
Relax esszencia csomag

Relax esszencia csomag

Örömöt és nyugalmat adó esszencia csomag

Nincs értékelés
14 190 Ft12 061 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Két illatos esszencia (Fény esszencia és Kék esszencia) a nyugalom, felszabadultság és öröm jegyében.

Csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Szatén ajándéktasak

Fény esszencia (10 ml)

Örömöt adó, és a szeretetre hangoló illóolajkeverék. A Fény esszenciában lévő mandarin, bergamott, rózsa, mirha, tömjén, narancs, narancsvirág illóolajok kémiai összetételüknél fogva oldják a stresszt és a feszültséget. A népi gyógyászat hosszú ideje alkalmazza ezeket a gyógynövényeket a lélek harmonizálására. Megfigyelések alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető a szorongás, a félelem és a depresszió. A Fény esszencia használatával az örömre nyitjuk meg lelkünket, a benne lévő szinergia emlékeztet arra, hogy boldogságra születtél és jó vagy.

Kék esszencia (10 ml)

Nyugalmat adó, megtisztító energia illóolajkeverék. A Kék esszenciában lévő orvosi levendula, teafa, geránium illóolajok a kémiai összetételük alapján kiválóan alkalmazhatóak sebek, horzsolások tisztítására. A Kék esszencia aktivizálja a szervezet sebgyógyulást-elősegítő folyamatait. Légtérben párologtatva nyugalmat adó, megtisztító hatású. Minden olyan esetben ajánlott, amikor a szervezetben lévő felfokozottságot szeretnénk csillapítani, mint lázas állapot, torokfájás, izomfájdalom, túlzott izgalom.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Fény esszencia (10 ml)

Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatás:

8-10 csepp Fény esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Testmasszázs/testbedörzsölés:

10 csepp Fény esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca)

Sokk, depresszió, pánik:

1 csepp Fény esszenciát cseppents a tenyeredbe és onnan mélyen, hosszan lélegezd be az illatot, naponta többször.

Fürdővízbe:

15 csepp Fény esszencia két evőkanál tengeri só Ha nyugalomra vágysz és jókedvre, végy egy meleg fürdőt. Mikor már tele a kád vízzel, egy nagy evőkanál tengeri sóra cseppentsd rá a keveréket és tedd a vízbe, majd élvezd az illóolajok jótékony hatását, amivel közelebb tudsz kerülni magadhoz.

Szaglóüveg:

Ha könnyedségre, jókedvre, az élet napos oldalára van szükséged, szagolj bele az üvegcsébe mélyen, szívd magadba az illatot egymás után 7-szer lassan és ritmikusan, akár naponta többször. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Elengedem a félelmet, magamba fogadom a fényt.", "Szeretem magam, béke van bennem.", "Bízom magamban, magamba fogadom az örömöt". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását, hogy a rituálé szokássá váljon, hogy az illattal összekapcsolódjon a belső üzenet.

Kék esszencia (10 ml)

Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

Párologtatva:

A tér újra hangolására, fertőtlenítésre alkalmazható. 8-10 csepp Kék esszenciát használj, a tér nagyságától függően a diffúzorba.

Fejfájás csillapítására:

Dörzsölj be 1-1 csepp Kék esszenciát a halántékod területére, lélegezz mélyeket és szívd magadba a Kék esszencia megnyugtató, csillapító illatát.

Testmasszázs/testbedörzsölés:

10-12 csepp Kék esszencia 10-20 ml sárgabarackmag-olaj (Prunus armeniaca). Dörzsöld át a keverékkel a testedet, vagy masszíroztasd meg vele magad. Természetesen az utóbbi esetben több sárgabarackmag olajra lesz szükséged.

Horzsolás, kisebb sebek kezelése:

2-4 csepp Kék esszenciát cseppents a horzsolás területére, naponta 3x, 2 napon át. A Kék esszenciában lévő illóolajok fertőtlenítik a sebet, enyhítik a fájdalmas, égő, viszkető érzést, regenerálják a bőrt.

Napégés kezelése:

Az érintett bőrterület nagyságától függően 4-6 csepp Kék esszenciát keverj össze sárgabarackmag-olajjal és óvatosan kend be a napégéssel érintett bőrfelszínt. Panarom orvosi levendula aromavízzel alá is nedvesítheted a bőrödet ilyenkor. Ismételd az első nap két óránként, majd naponta 4x a tejes gyógyulásig.

Torokfájás:

3 csepp Kék esszenciát keverj össze ugyanennyi sárgabarackmag-olajjal és kend a torok területére kívülről, igyál legalább 2,5 liter meleg herba teát, és tartsd melegen a nyakadat. Ismételd napi 4x a teljes gyógyulásig.

ELLENJAVALLAT:
Nincs

FIGYELMEZTETÉS:
A Fény esszencia fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.