Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Vörös esszencia

Vörös esszencia

A meleget adó, felpezsdítő energia

Kiszerelés: 30 ml
Nincs értékelés
6 690 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Vörös esszenciában lévő szegfűszeg, fahéj, rozmaring illóolajok kémiai összetételüknél fogva kiváló pezsdítő, melegítő és keringést fokozó hatásúak. A gyógynövények kivonatai a hagyomány szerint testbe bedörzsölve fokozhatják a keringést és átmelegíthetik a szöveteket, ezért ezeket átfázott testre vagy sportolás előtti bemelegítéshez is eredményesen alkalmazhatod. A vietnámi eukaliptusz, az orvosi levendula és vadlevendula illóolajok mozgásszervi gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt sportolás előtt használva segítenek regenerálni az igénybe vett szöveteket.Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


A sárga szalag az endometriózis betegség jelképe, a megjelölt termékek segítenek és melletted állnak a legnehezebb pillanatokban is.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható bőrre kenve. A Vörös esszencia növényi olajok és illóolajok keveréke, így az párologtatóban nem használható. Átfázás, áthűlés: Dörzsöld át a lábfejed és a lábszárad 5-5 csepp Vörös esszenciával és a hátadat 12 csepp Vörös esszenciával. Bemelegítés sportolás előtt: 20-30 csepp Vörös esszenciával dörzsöld be az érintett testrészt. Melegítő masszázsolaj: 40 csepp Vörös esszenciát keverj el 20 ml sárgabarackmag-olajjal, és így használd testmasszázshoz. Izomrándulás: Az érintett terület nagyságától függően 10-15 csepp Vörös esszenciával kend be a fájdalmas részt napi 4x, a tünetek enyhüléséig.

ELLENJAVALLATOK: 6 éves kor felett használd. Várandósság alatt ne használd. FIGYELMEZTETÉS: A Vörös esszencia fényérzékenyítő komponenst tartalmaz. Bőrrel való érintkezés után, az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!

Sesamum indicum, Hypericum perforatum, Lavandula angustifolia, Eucalyptus radiata, Eucalyptus citriodora, Lavandula spica, Eugenia caryophyllus, Rosmarinus officinalis ct2, Cinnamomum verum, Tocopherol