Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Téli szépségrutin by ADRIENNE FELLER

2019 december 12.
Feller Adrienne
Pont úgy ahogy nyáron és ősszel, télen is változik egy kicsit a szépségápolási rutin. Vannak alapvetések, amelyeket mindenképpen be kell tartani, hogy megőrizd a bőröd szépségét. Tudod a bőrödre úgy kell gondolnod, mint a legszebb, semmihez nem fogható, élő selyemkelmére, amit kívülről és belülről is mindig táplálnod kell. A bőr a magzati korban valójában ugyanabból az ektodermából alakul ki, mint az idegrendszer. Így a bőrünk felfogható, mint az idegrendszer kifordított mása. Mint egy tükör, ami közvetíti mind a belső folyamatokat kifelé, mind pedig a külső ingereket befelé. Ezért is fontos, hogy a bőrünket természetes anyagokkal tápláljuk és ezért is fontos, hogy belsőleg is odafigyeljünk a testünk táplálására, mert az maximális kihatással lesz a bőrünk állapotára. A tél másképpen jelent megterhelést a bőr számára, de ha betartod a szabályokat, akkor a bőröd meghálálja. oszi_szepsegrutin A tested táplálása télen:
  1. A fűtés miatt sokat vagyunk száraz levegőn, ezért fontos, hogy sokat szellőztess és mindig öntözd meg a tested friss vízzel. Kezd a reggelt 3 dl langyos vízzel, még a meleg sem túlzás. Ez a legjobb, amit magaddal tehetsz reggel. 15 perc múlva pedig megihatod a reggeli citromos vizedet is, ha jól esik. A lényeg abban van, hogy amikor csak teheted igyál. Belső hidratálás nélkül nincs hidratált bőr!
  2. Keresd a szezonális, hazai zöldségeket, gyümölcsöket. Cékla, sütőtök, dió, mandula, mazsola, savanyúkáposzta, alma, répa, zeller, fokhagyma, hagyma, pirospaprika, hidegen préselt olajok (napraforgó, búzacsíra, oliva stb.), aszalt meggy, szilva, szilvalekvár, babok, lencse – ez csak pár olyan élelmiszer, aminek heti rendszerességgel az táplálékodban benne kell lennie, hogy a bőröd megkapja azokat a vitaminokat és tápanyagokat, amire szüksége van
  3. Legalább fél órával az indulás előtt kend be a bőröd, hogy a krémeknek legyen idejük felszívódni és a hideg ne kezdje ki a bőrödet.
  4. Télen egy kicsit olyanok vagyunk, mint a medvék, igényünk van több pihenésre. Légy jóságos magaddal és pihenj, ha úgy érzed. Az idegrendszernek szüksége van a pihenésre, adj időt magadnak. A belső béke is szép bőrt ad ajándékba.
  5. Párologtass otthon finom illóolajokat, ez is megnyugtatja az idegeket és jó atmoszférát teremt.
A bőröd hatékony táplálása télen: 1. Rose de Luxe arclemosó tejjel mosd le az arcodat. Itt javaslom a meleg frottír kendőt, azzal csodásan el tudod távolítani a sminket és a szennyeződést a bőrfelületről.
  1. Hungarian Spring arcradírral(ezt csak hetente egyszer) radírozd át az arcodat, majd ezt is meleg frottírkendővel távolítsd el.
  2. Hungarian Spring pezsdítő krémmaszkothelyezd fel a bőrödre és hagyd fent 15 percig. A benne lévő termálvíz, gyógynövények, regeneráló illóolajok csodásan élénkítik és táplálják vissza a bőrödet. Az illóolajok illata úgy van megkomponálva, hogy a lelkedet is kisimítsa. Pihenj le erre a 15 percre és lélegezz mélyen, hogy az aromamolekulák minden sejtedhez elérjenek. 15 perc után bő vízzel mosd le az arcod.
  3. Amíg a pakolás hat, jöjjön a tested. Add meg neki is, ami jár. Olajozott életet csak olajozott testtel lehet élni. Az olaj és a víz az elsődleges tápláléka a bőrnek! Ilyenkor télen a melegítő jellegű olajokat használjuk, hogy kiegyenlítsük a kinti hideget és harmóniát teremtsünk a testben. Ezért az év ezen időszakában elsősorban az
Ardonia testolajat ajánlom, ha a bőröd és a lelked melegségre, gondoskodásra, táplálásra vágyik, vagy az Ignisia testolajat, mert benne van a tűz igazi ereje, a forróság és pezsdülés energiája. Felmelegíti a lelkedet és energiával tölti fel a testet. Fokozza a keringést és erősíti az erek állapotát.
  1. Most jöjjön az arcpermet. Ha érzékeny bőrű vagy, akkor a Herba Aromazent, ha élénkítésre vágysz, akkor a Flora Aromazent, ha pedig szeretnél egy igazi ránctalanító hatást, akkor a Hungarian Spring arcpermetet használd. Permetezd be az arcod és a dekoltázsod.
  2. Pár csepp arcolaj, hogy a bőrödnek megadja a végső ragyogást. Itt szabad kezet adnék. Válaszd az Aromazen arcolajaink közül a bőrödnek megfelelőt:
Salvia – ha problémás bőröd van Ignisia – ha fakó, élettelen a bőröd Aminea – ha pirosodásra hajlamos a bőröd Florina – ha érzékeny, vékony a bőröd Ardonia – ha táplálásra vágyik a bőröd Rose de Luxe – ha a luxus elemi igényed 2-4 csepp arcolajat a két kezeden oszlass el és masszírozd be a hidratált bőrödbe. A szem környékét se kíméld. Add meg neki, ami jár! Jól masszírozd át az arcolajjal, csodát fog tenni a bőröddel, még a duzzanatot is lejjebb viszi, akár el is tünteti.
  1. Az arcolaj után az extra tápláláshoz használhatsz Hungarian Spring elixírt, ami teli van A-, E-, C-vitaminokkal és olyan kivételes növényi olajokkal, mint a homoktövis és a kékszőlő olaja. Hogy mit várhatsz a HS elixír használatától? Extra táplálást és intenzív hidratálást. A lényeg, hogy ezt a terméket is két kézzel, ritmusosan masszírozd be a bőrödbe!
  2. Itt az ideje, hogy foglalkozz a szemkörnyék regenerálásával. Ez a terület, érzékenysége miatt fokozott figyelmet és finomabb hatóanyagokat igényel. Ehhez tökéletes segítség aHungarian Spring, vagy Rose de Luxe szemránckrém.
  3. És most jön a táplálás. Tudod télen abszolút váltunk a gazdagabb krémekre. Egy lépés feljebb, hogy egyszerűen fejezzem ki magam. Persze, ha fiatal a bőröd, akkor lehet, hogy valóban a hidratáló elegendő. Ebben az esetben válaszd a Rose de Luxe hidratáló krémet , mert benne van minden, ami nő és lélek. De ha gazdagabb textúrát is elvisel a bőröd, akkor add meg neki! Jöjjön a Rose de Luxe tápláló vagy a magyar termálvíz regeneráló ásványaiban gazdag Hungarian Spring tápláló krém. Érettebb bőr számára a Shine  a tápláló krém pedig maga a csoda! Itt szabad kezet adnék Neked, válassz közülük olyat, ami most Neked a legmegfelelőbb, de bátran lépj feljebb, mert a tápláló krémeink nagyon gazdagok, de két másodperc alatt felszívódnak és mélyen beépülnek a bőrbe. Télen meleg kabátot veszünk fel, hogy ne fázzunk és védjük a testünket, a bőrünket pedig gazdagon tápláljuk, hogy a védelmet számára is megadjuk.
  4. Ezután jöhet a smink.
Régen azt gondoltam, hogy a bőrápolás egy úri huncutság. Ma azonban már tudom, hogy a természetes, kiváló anyagokkal ápolt bőr  az immunrendszerünket is erősíti. Esztétikai értelemben pedig a naponta ápolt bőr mindig megőrzi a ragyogását és rugalmasságát.
Adrienne Feller

FELLER ADRIENNE

"Minden számít, ami veled történik, de legfőképpen az, amit magadért teszel. A szépséget nem csak az őrzi meg, amit magadra kensz, hanem az is fontos, amit megeszel, ahogy élsz, amilyen reakcióid vannak helyzetekre és az is, ahogy gondolkodsz. Éppen ezért ez a blog nem csak arról szól, hogyan ápold a bőröd, sokkal inkább arról, hogyan érezd magad jobban a bőrödben, a lelkedben. Arról, hogyan teremts békét magad körül, magadban, hogy amikor a tükörbe nézel, egyre szebbnek lásd magad. Tarts velem, jó olvasást!"