Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Termékértékelés felhasználási feltételek

Az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 5126 Jászfényszaru, Albert Einstein út 3.; Adószám: 25401013-2-16; Cégjegyzékszám: 16-10-001818 a Szolnoki Törvényszék nyilvántartásában vezetve; a továbbiakban: ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt.) lehetővé teszi az ADRIENNE FELLER webshopban és az ADRIENNE FELLER Store üzletben megvásárolható termékeknek az adriennefeller.com oldalon (a továbbiakban: Honlap) szöveggel, valamint 1-5 csillaggal történő értékelését.

Az értékelésre az alábbi Felhasználási feltételek vonatkoznak.

Az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. fenntartja a jogot, hogy ezt a szolgáltatását bármikor megszüntesse vagy megváltoztassa.

Az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. technikai keretrendszert biztosít     az ADRIENNE FELLER termékekhez kapcsolódó értékelések közzétételéhez. Ezeket Az értékeléseket az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. moderálásnak veti alá, ugyanakkor az értékelést megküldő felhasználó (a továbbiakban az Értékelő) által rendelkezésre bocsátott tartalmakért továbbra is az Értékelő felelős. Az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. fenntarja a jogot, hogy a Felhasználási feltételek megsértésének gyanúja esetén, illetve a Termékértékelési és moderálási szabályzatban meghatározott egyéb okból a tartalmakat törölje. Az értékelések közzétételére vonatkozó kötelezettség nem áll fenn.

A termékértékelések feltöltésekor kérjük vegye figyelembe a Termékértékelési és moderálási szabályzatban foglaltakat.

Az Ön által küldött szöveges tartalmakat általában 2-4 munkanapon belül tesszük közzé.

Értékelés leadása során Ön határozza meg, hogy milyen néven jelenjen meg az értékelés, javasoljuk a becenév, vagy rövidített név használatát.

Ön teljes mértékben mentesíti Az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt.-t harmadik személyek igényei és követelései alól (ideértve a jogérvényesítés szükséges költségeit is), különösen minden olyan igény, követelés, közvetlen és közvetett károk miatti követelés alól, amely a Felhasználási feltételek be nem tartása miatt merül fel.

Kérjük, hogy a termékskálára, árképzésre, rendelésre, kiszállításra, fizetési módokra, illetve egyéb ügyfélszolgálati tevékenység körébe tartozó témára vonatkozó észrevételeit ne a termékértékelésekhez írja meg, hanem vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

A termékértékelésekre vonatkozó további részletes tájékoztatásért kérjük tekintse meg az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. Termékértékelési és moderálási szabályzatát.

Személyes adatai kezeléséről, valamint a személyes adatai kezelésével összefüggésben Önt megillető jogokról az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. Adatkezelési tájékoztatójában talál részletes információt.

2024.01.10.