Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

A rózsa, amely elfújja a tél végső leheletét

2024 február 08.
Böröcz Borbála

A tél az utolsókat rúgja. Nekünk pedig egyre fogy a türelmünk és testi-lelki készleteink. A medvehagyma és az első zöldek még messze vannak, a hóvirág már ígérget némi kis tavaszt, néha a szél is lágyabban fúj, de a testünknek most kell igazán sok külső támogatás, mert az őszi raktárak már kiürültek.

 

Ilyenkor mind az otthoni arc- és testápolásban, mind a szalonkezelésekben a testesebb, gazdagabb, természetes hatóanyagú termékekkel tudjuk segíteni a bőrünket, hogy a tél utolsó heteiben is telt, üde és egészséges maradjon az arcunk és testünk.

 

Belülről kifelé haladva ilyenkor nélkülözhetetlen az elegendő mennyiségű folyadék- és a hidegen sajtolt, kiváló minőségű növényi olajok mindennapos belsőleges fogyasztása. Ne valami csukamájolajos, fintorogva lenyelt nagy kanál olajra gondoljatok. Hanem az életre, és annak ajándékainak mindennapos élvezetére. Egy kiskanál meggymag- vagy sárgabarackmag olaj a reggeli, vagy délutáni zabkásába keverve. Egy kiskanál extra szűz olívaolaj, vagy tökmagolaj a salátára locsolva. Egy kiskanál szezámolaj a sütőben sült zöldségen, már a tányéron rácsorgatva. Fontos, hogy az olaj hidegen sajtolt legyen, az elfogyasztáskor pedig ne tegyed ki extrém hőhatásnak. Tehát ne a tűzforró zabkásába keverd és ne a sütőből éppen kivett 200 fokos zöldségre csorgasd az értékes olajokat. Ebben az esetben a Panarom olajok esszenciális zsírsavtartalma táplálja, belülről regenerálja a szervezetet, támogat az egészségmegőrzésben, jótékonyan tölti fel a bőrt a szükséges vitaminokkal, segít megőrizni a test és a bőr rugalmasságát, feszességét.

 

A télnek ebben a fázisában az érzékeink óhatatlanul közelebb húznak a virágosabb, tavaszt ígérő illatokhoz. Ezek közül is kiemelkedik a damaszkuszi rózsa, ami a tavasz, a nyár, a fiatalság, az energia, a szépség, a frissesség, és az érzékiség ígéretét hordozza. Az Adrienne Feller Rose de Luxe termékcsaládja erre épít, a damaszkuszi rózsa illóolajának bőrszépítő, bőrfiatalító, antidepresszáns, lélekemelő hatására. A rózsa illóolajának kozmetikai ajándékait az ókor óta ismerik az asszonyok.

A rózsából kinyert, 100%-ban természetes illóolaj nemcsak szépít, de abban is segítségedre van, hogy a szépségedet meglásd és láttatni engedd, hogy a szépségápolási rutin mindig élvezet legyen. Az asszonyi szépség, kellem, báj és izgalom messze több, mint feszes és ránctalan bőr.
A hit a saját szépségemben, az élet élvezete apró mozzanatok formájában, mint egy gazdag, illatos, vitalizáló arcolaj a nap végén, egy finom arcpermet korán reggel legalább annyira fontos, mint a tény, hogy a damaszkuszi rózsa illóolaja antioxidáns, bőrmegújító, sejtregeneráló hatásával egy igazi anti aging hatóanyag.

 

Bár az év többi részében inkább érett bőrre ajánlom a Rose De Luxe termékcsaládot gazdag textúrája és magas hatóanyagtartalma miatt, ilyenkor télen bárkinek jó szolgálatot tehetnek ezek a kivételesen hatékony natúrkozmetikumok. A bőrünk éhezi a táplálást, a védelmet, a testesebb krémek, pakolások, mint egy meleg kabát, óvják a bőrt és táplálják, amíg az első tavaszi melegek megérkeznek.

 

A hidratálás ebben az időszakban is legalább olyan fontos, mint nyáron. A Rose de Luxe Hyaluron Arcpermet a napi bőrápolásban felfrissíti, hidratálja és nyugtatja az arcbőrt. A benne lévő hialuronsav támogatja a bőr vízmegkötő képességét, késlelteti a ráncok megjelenését. Az ezt követően használt tápláló, vagy hidratáló termékek könnyebben és gyorsabban szívódnak fel, ha az arcpermettel kezdődik a bőrápolás.

 

 A hidratált, és még nedves arcbőrrel csodákat tesz a Rose de Luxe Arcolaj. Élénkíti, feszesíti, feltölti a bőrt. De nem csak ennyit tesz. A damaszkuszi rózsa és mirha illóolajok segítenek a saját fókuszunk megőrzésében, a középpontunkhoz való visszatalálásban. A sárgarépa CO₂-extraktum kiváló támasz a hiperpigmentált bőr mindennapi kezelésében.

 

A Rose de Luxe Hidratálókrém mélyen hidratálja és egyben táplálja az arcbőrt. Ez egy gazdag hidratáló, mindig nyúlhatunk hozzá, ha valami miatt extra támogatásra van szüksége az arcunknak. Ez lehet a téli hideg, száraz levegő, lehet a várandósság vagy a szoptatás időszaka, lehet a változó kor, amikor nem csak a hormonrendszerünk, de a bőrünk is megváltozik, de lehet olyan edzésmód is, ami miatt jobban szárad a bőrünk (úszás, fokozott izzadás).

 

A Rose de Luxe Táplálókrém az éjszakai bőrápolás során tölti fel extra tápanyagokkal és vitaminokkal a bőrt. Különösen jótékony hatása van, ha az esti bőrápolás során az arcpermettel benedvesített bőrt hosszabban masszírozzuk a Rose de Luxe Táplálókrémmel. A bőr meghálálja a mindennapi érintést, a masszázst. Az izmok megmozgatásának, a tápláló természetes hatóanyagok bőrbe juttatásának nincs jobb otthoni módja, mint saját magunk masszírozása. Itt legyünk bátrak, a szem és a száj körüli izmok, a homlok redői, vagy az orca alatti izomzat átmozgatása felfrissíti, energetizálja az arcot. A dinamikusabb mozdulatok csodás rózsákat varázsolhatnak az arcra, felpezsdül a bőr, és ez így rendben is van.

 

Ebben az időszakban az arcbőrünk hálás lesz minden extra törődésért, így a Rose de Luxe Krémpakolás heti rendszerességű használatával a bőr visszanyeri a hiányzó ásványi anyagokat, a pakolás tápláló értékes olajaival és növényi vajaival, a damaszkuszi rózsa, rózsafa és mirha illóolajokkal sejtszinten regenerálja a bőrt és enyhíti a hideg bőrszárító tüneteit. A megtisztított arcbőrre vastagon kend fel a pakolást, majd 15 perc után a bőrön maradt pakolással meg is masszírozhatod magad. Ebben segíthet, ha benedvesíted a bőröd a Rose de Luxe Hyaluron Arcpermettel a masszázs előtt. Használd ki a pakolás minden cseppjét, hogy feltöltsd, megfiatalítsd, élettel telivé varázsold a bőrödet.

A téli hidegnek fontos szerepe van az életünkben, az élethez és az áramláshoz a nyugalom, a lassabb tempó ugyanúgy hozzá tartozik, mint a zenéhez a csönd, de a szél a farsangi időszakkal, a Nap olykor megmutatkozó egyre nagyobb erejével már a rügyfakadás illatát viszi. Élvezzük ki az utolsó, igazán hideg éjszakákat, a metsző szeleket, az átfázva elkészített forró teákat és készítsük fel testünket és lelkünket az ujjongó tavaszra. Ebben segít nekünk a rózsa illóolaja és a Rose de Luxe termékcsalád!

 

*Ajándékozd meg magad a damaszkuszi rózsa bőrszépítő erejével! Valentin nap alkalmából 2024.02.16-ig minden Rose de Luxe terméket 15% kedvezménnyel szerezhetsz be a MOM Park ADRIENNE FELLER Store-ban és a webshopban.

 

Adrienne Feller

FELLER ADRIENNE

"Minden számít, ami veled történik, de legfőképpen az, amit magadért teszel. A szépséget nem csak az őrzi meg, amit magadra kensz, hanem az is fontos, amit megeszel, ahogy élsz, amilyen reakcióid vannak helyzetekre és az is, ahogy gondolkodsz. Éppen ezért ez a blog nem csak arról szól, hogyan ápold a bőröd, sokkal inkább arról, hogyan érezd magad jobban a bőrödben, a lelkedben. Arról, hogyan teremts békét magad körül, magadban, hogy amikor a tükörbe nézel, egyre szebbnek lásd magad. Tarts velem, jó olvasást!"